Agenda archief

  1. Cursus Agrifood:Go2Market

    Het introduceren van innovaties op de markt is een proces dat niet altijd over rozen gaat. Ook veel ondernemers in de AgriFood zoeken naar de juiste manier om hun ideeën en innovaties succesvol naar de markt te brengen. HAS Hogeschool en adviesbureau Berenschot leren ondernemers in een tweedaagse cursus hoe…

  2. It’s the food, my friend! 2: Vluchtelingen, landbouw en voedsel

    Voor de zevende keer wordt de debatserie It’s the food, my friend! georganiseerd in de Rode Hoed in Amsterdam. Op maandagavond 14 maart staat het onderwerp vluchtelingen, landbouw en voedsel op het programma.

  3. Bijeenkomst: Een vruchtbare bodem, waardevol voor de hele keten

    Een vruchtbare bodem is goud waard. Niet alleen voor telers, maar voor elke agrifood-ondernemer. Een vruchtbare bodem zorgt voor betere productkwaliteit en betere smaak en voedingswaarde van uw product. Het houdt water (en koolstof) vast en zorgt voor een hogere productie en leveringszekerheid. Kortom, het succes en de toekomstbestendigheid van…

  4. Groenmoesmarkt

    Voor iedereen die van natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel houdt! Ruim 70 deelnemers uit Nederland en België vertellen je er op 20 maart alles over tijdens de 4e editie van de Groenmoesmarkt.

  5. Kijk op Brabantdag: voorbij de cijfers!

    Benieuwd naar de toekomst van Brabant? Kom naar de Kijk op Brabantdag! Tijdens een inspirerend middagprogramma word je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen rondom belangrijke thema’s als circulaire economie en innovatie.

  6. De Tilburgse Plattelandsbrunch

    Op maandag 28 maart wordt de Tilburgse Koepelhal in de Spoorzone omgetoverd tot een unieke locatie waar stad en platteland met elkaar hand-in-hand gaan; een soort boerderij, maar dan midden in de stad. ‘Scharrel’ je brunch bij elkaar bij de verschillende foodtrucks. Er zijn kraampjes met verse, lokale en heerlijke…

  7. It’s the food, my friend! 3: Voedsel, gezondheid en gedrag

    Voor de zevende keer wordt de debatserie It’s the food, my friend! georganiseerd in de Rode Hoed in Amsterdam. Op dinsdagavond 29 maart staat voedsel, gezondheid en debat op het programma.

  8. Slagerij de Hamvraag

    Wel of geen vlees eten? En welk vlees dan? De hamvraag in het denken over ons voedselsysteem waar iedereen iets van zou moeten vinden. FoodUp! Brabant zet in samenwerking met Food Cabinet en Ruigwerk in Den Bosch tijdelijk een ‘slagerij’ op poten: een plek waar je geen vlees koopt maar…

  9. Kom in de kas

    Wat gebeurt er nou precies in een kas? Geen idee? Kom op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 naar de 39e editie van Kom in de Kas! Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren, door heel Nederland.

  10. Marketingpodium: Hoe grillig is de consument?

    Waar letten wij als consument eigenlijk op als we voor het schap staan? Kiezen we maar wat of laten we ons wel degelijk beïnvloeden? Hoe komt het dat we allemaal veel wensen hebben over het product en de productiewijze maar vervolgens toch kiezen voor het goedkoopste? Wat is er nodig…