Aan de Keukentafel: het voedseljaar 2017

Organisator:
Milieudefensie
Locatie:
Pakhuis De Zwijger, Amsterdam
Datum:
2017-12-08

Voedsel: een thema dat ons allemaal aangaat, en in 2017 misschien wel urgenter dan ooit. Steeds meer mensen willen gezond en lokaal, duurzaam geproduceerd voedsel, maar weten niet hoe. Steeds meer boeren willen verduurzamen, maar worstelen om dat op een betaalbare manier voor elkaar te krijgen. Hoe kunnen we ons voedsel verduurzamen van producent tot op het bord?

Op vrijdagavond 8 december kijk je samen met gastvrouw Marijn Frank terug op voedsel in het afgelopen jaar. Ze gaat in gesprek met bijzondere gasten zoals Jan Terlouw en Dutch Dairymen Board-voorzitter Sieta van Keimpema.

Ook gaat de documentaire ‘Boeren met Toekomst’ in voorpremière. In deze documentaire vertellen boeren John Arink, David Jansen en Andre Jurrius over hun bedrijf. Ook delen ze hun visie over de toekomst van ons voedsel, van het boeren. Hoe kunnen we ons voedsel verduurzamen van producent tot het bord?

De avond duurt van 19:45 tot 22:00. Kaartjes kosten 6 euro waarvoor je tijdens de avond 2 consumpties krijgt.

Kijk voor meer informatie op de website van Milieudefensie >