Slagerij de Hamvraag

Organisator:
FoodUp! Brabant i.s.m. Food Cabinet en Ruigwerk
Locatie:
Achter het Wild Varken 2, ‘s-Hertogenbosch
Datum:
2016-03-28 - 2016-04-02

Wel of geen vlees eten? En welk vlees dan? De hamvraag in het denken over ons voedselsysteem waar iedereen iets van zou moeten vinden. FoodUp! Brabant zet in samenwerking met Food Cabinet en Ruigwerk in Den Bosch tijdelijk een ‘slagerij’ op poten: een plek waar je geen vlees koopt maar vleesvragen krijgt voorgeschoteld.

Slagerij de Hamvraag opent op tweede Paasdag zijn deuren. Er is een doorlopende programmering maar ook een speciaal programma met debatten en demonstraties. De Slagerij wordt op zaterdag 2 april afgesloten met een vleesmarkt, met vlees afkomstig van verschillende Brabantse producenten.

Lees meer op de projectpagina van Slagerij de Hamvraag >