1. Seminar personalised nutrition and health: Hoe ver zijn we?

  Meer dan ooit is de voedingssector hot! Op het gebied van onderzoek, industrie, handel, foodservice en (e)retail is er sprake van grote en elkaar versterkende dynamiek. Relatief nieuwe ontwikkelingen zoals voeding en gezondheid op persoonlijke maat, oftewel personalised nutrition and health vragen je als professional in te spelen op veranderende…

 2. HAS Food Experience 2018

  Op dinsdag 30 januari 2018 opent HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience. Ruim 200 4e-jaars HAS-studenten presenteren er hun innovaties die oplossingen bieden voor today’s food challenges!

 3. Community-bijeenkomst Natuurlijk Boeren

  Wie zijn je klanten en hoe kun je ze bereiken? Welke alternatieven zijn er voor financiering? De community-bijeenkomst van Natuurlijk Boeren op 31 januari gaat over klantbenadering en alternatieve financiering.

 4. Als Warme Broodjes #20: Het is mooi gevleesd

  Ondertussen weet iedereen het wel: minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar hoe bereiken we dat? En als iedereen het weet, waarom doen we het dan niet? Eten we straks alleen maar vleesvervangers, of gaat het een andere kant op?

 5. Inspiratiedag: Het agrarische familiebedrijf

  Liza Simons, agrarisch coach, organiseert de tweede inspiratiedag voor boerinnen. Deze dag staat in het teken van het agrarische familiebedrijf: de verwevenheid tussen wonen, werken en privé.

 6. WeAreFood Maand van de Verspilling

  Met 'De maand van de Verspilling' gaat het jaar WeAreFood van start. Brabant gaat als koploper aan de slag om Nederland het beste te maken in de strijd tegen Verspilling.

 7. Masterclass Voedseltransitie

  In het voorjaar van 2018 start de 4e editie van de Masterclass Voedseltransitie: zes dagen leren, werken, inspiratie opdoen voor een ander voedselsysteem en inzicht in je eigen rol en mogelijkheden daarbij. Een gemêleerde groep professionals uit overheid, bedrijven, onderwijsinstellingen, adviesbureaus en maatschappelijke organisaties gaat in deze masterclass op zoek…

 8. Voedselboscongres ‘Groot, groter, groots’

  Op 15 maart organiseert de European Green Academy een voedselboscongres met als thema 'Groot, groter, groots': hoe kunnen we ervoor zorgen dat voedselbossen een groter onderdeel gaan uitmaken van onze ‘landbouwcultuur’?

 9. Groenmoesmarkt 2018

  Op zondag 18 maart vindt de 6e editie plaats van de Groenmoesmarkt, de grootste moestuinmarkt van Nederland.

Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.


Inloggen

Nog geen account?
Registreer nu!