1. De onvergetelijke groentetuin ontdekken

  In de Brabantse openlucht in Deurne groeien meer dan 100 verschillende bijzondere groenten. Boer Henk Kerkers geeft een korte lezing over moestuinieren en een rondleiding door de groentetuin op zaterdag 16 september en maandagavond 25 september.

 2. Trendcollege Kennismaken met de insectenwereld

  De Nederlandse en Belgische insectenketen groeit, zowel voor feed als voor food. Veel ondernemers zien dit als een kans. Dit college geeft antwoord geven op echte ondernemersvragen.

 3. Bijeenkomst over de Brabantse betekeniseconomie

  De maatschappelijke opgaven van de toekomst vragen om creatieve oplossingen. Oplossingen die over domeinen heen reiken, oplossingen die verbindingen maken tussen verschillende uitdagingen en niveaus, oplossingen waarbij maatschappelijke, ecologische en economische waarde samen gaan. Dat is de betekeniseconomie.

 4. Dear future

  De vijfde editie van de European Social Innovation Week vindt plaats onder de titel 'Dear future,'. Tijdens dit festival kom je samen om de toekomst te verkennen, om op onderzoek uit te gaan en je te laten verrassen door nieuwe inzichten.

 5. KUS-sessie Food from Food

  Hoe kun je (plantaardige) grondstoffen winnen uit nevenstomen en kringlopen sluiten? Op deze bijeenkomst, in het kader van het Interreg-programma Food from Food, kunnen deelnemers elkaar ontmoeten, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Scherp ook uw eigen businessidee aan.

 6. Wereldvoedseldag

  Op zaterdag 14 oktober wordt Wereldvoedseldag gevierd met een publieksevent in Ede, de plek waar over een paar jaar het World Food Centre komt te staan. Met lezingen, films, debatten, workshops en excursies neemt u een kijkje in de keuken van het voedsel van vandaag en van de toekomst.

 7. Dutch AgriFood Week

  Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt? En hoe? Welke vraagstukken, uitdagingen én mogelijke oplossingen brengt dat met zich mee? Dat kunt u dit jaar zien tijdens de 3e editie van Dutch Agri Food Week, van 9 t/m 19 oktober.

 8. Food Heroes Conference

  Op 26 oktober vindt de Food Heroes Conference plaats. Tijdens de conferentie wordt je geïnspireerd om voedselverspilling tegen te gaan en er zelfs geld mee te verdienen.

 9. Dutch Design Week: The Embassy of Food

  Agri meets Design staat voor de vijfde keer op de Dutch Design Week. Dit keer met 'The Embassy of Food - Looking back to Now!

 10. AgriFoodTech 2017

  Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties in de AgriFood sector, op deze tweedaagse vakbeurs met congres.

Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.


Inloggen

Nog geen account?
Registreer nu!