Brabantse agrofood: de tijd vooruit

Organisator:
Provincie Brabant
Locatie:
Provinciehuis 's-Hertogenbosch
Datum:
2016-10-12

Benieuwd hoe de transitie in de agrofoodsector verloopt? Je hoort het op 12 oktober tijdens de bijeenkomst 'Agrofood: de tijd vooruit - op naar Brabant Quality'.

Het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch staat woensdag 12 oktober in het teken van de transitie in de agrofoodsector. Tijdens ‘Agrofood: de tijd vooruit – op naar Brabant Quality’ bieden Brabantse (koepel)organisaties, ondernemers, kennisinstellingen en gemeenten een afwisselend programma aan waarin je kunt horen, zien en beleven hoe de transitie in de agrofoodsector verloopt. Zichtbaar wordt waar de sector vandaan komt, wat er op dit moment al gebeurt om de agrofood fundamenteel te veranderen en wat er allemaal nog in het vat zit.

Voor wie?

De dag is interessant voor professionals uit de hele agrofoodketen.

Programma

Er zijn workshops en debatten te volgen, je kunt ondernemers ontmoeten en ideeën opdoen aan de hand van concrete casussen. Wat krijg je te zien en te horen? Wat we kunnen leren van de Youth Food Movement, de do’s en don’ts van crowdfunding, een debat over voeding en techniek, een kookworkshop door kinderen en nog veel meer. Het programma is nog in ontwikkeling maar al wel te bekijken op de website van Brabantse Agrofood.

Lees meer en meld je aan >