Congres – (W)eten wat je niet (w)eet

Organisator:
AgriFoodTech Platform
Locatie:
Brabanthallen, Den Bosch
Datum:
2017-12-13

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.

Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor ondernemers. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten. Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

Op het programma onder meer een sessie van de provincie Brabant over ‘The internet of food’, een sessie van Grow Campus over korte ketens en ‘future food talks’ over ontwikkelingen in de agrifoodsector.

Lees meer over het congres >

Het congres loopt parallel aan de AgriFoodTech Beurs >