Creativity World Forum 2019

Organisator:
CWF2019
Locatie:
Brabant, diverse locaties
Datum:
2019-10-21 - 2019-10-23

Internationaal evenement over creativiteit en innovatie, voor creatieve geesten die willen werken aan maatschappelijke uitdagingen.

Het evenement biedt bezoekers nieuwe inzichten en perspectieven voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Het thema van het Creativity World Forum (CWF2019) is ‘Living in Paradox’. Creativity World Forum wil een boost geven aan het bereiken van de duurzame ontwikkelingsontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Lees ook ons nieuwsbericht

Voor wie?

Voor experts op het gebied van (sociale) innovatie, creativiteit, duurzaamheid, ondernemerschap, food, agrofood, inclusiviteit, mobiliteit, energie, biobased en circulaire economie. Of je nu ondernemer of beleidsmaker bent, werkt bij een ngo, wetenschappelijk onderzoek doet of nog studeert. Belangrijk is dat je aan maatschappelijke uitdagingen wil werken. Vanuit verschillende perspectieven kijken jaagt creativiteit aan.

Programma CWF2019

Het programma is nog in ontwikkeling. Het zal bestaan uit een combinatie van lezingen, optredens, workshops en ervaringen opdoen. FoodUp! Brabant is een van de partners van CWF2019.

Praktisch
  • Wanneer: het evenement wordt gehouden op 21, 22 en 23 oktober 2019
  • Waar: op diverse plaatsen in Brabant -> zie het programma
  • Toegang: Kaarten zijn al te bestellen via de website (vroegboekers krijgen korting en ook is er een studententarief!).