Culinaire ontdekkingsreis bij Bijzonder Brabants

Organisator:
Restaurant Ons Jongens en Bijzonder Brabants
Locatie:
Bijzonder Brabants, Breemortelweg 21 in Deurne
Datum:
2017-08-01 - 2017-08-03

Op 1, 2 en 3 augustus organiseren Restaurant Ons Jongens en Bijzonder Brabants een culinaire ontdekkingsreis. Genieten van een 5-gangen diner en meteen kennismaken met (vergeten) groenten.

Lekker eten, maar ook ontdekken. Boer Henk van Bijzonder Brabants neemt je mee op wandeling door zijn onvergetelijke groentetuin met meer dan 100 bijzondere groenten en kruiden. Het zijn groenten die meestal niet te koop zijn in de supermarkt. Hierbij kun je denken aan zwarte aardappelen, kapucijners, peterseliewortel, aardpeer, sikkim en nog veel meer.

Met die bijzondere groenten gaat Jan van Hout vervolgens aan de slag. Jan is chefkok van Restaurant Ons Jongens in Someren-Eind. Hij won in 2016 de tweede prijs bij de European Young Chef Award in Barcelona.

Om 17.30 uur word je ontvangen met een aperitiefje. Daarna volgt een 5-gangen diner met passende drankjes. Een avondvullend programma dat eindigt omstreeks 22:30 uur.

Kaarten kosten € 89,50 per persoon en koop je  via www.bijzonderbrabants.nl.