#DATAFOOD Startup Festival

Organisator:
WeAreFood en anderen
Locatie:
Grasso, Parallelweg 27, 's Hertogenbosch
Datum:
2018-10-30

Blending Data Science & Agrifood. Ga in gesprek met corporates en investeerders en laat je inspireren door sprekers en datafood startups.

Op 30 oktober is in ’s Hertogenbosch het #DATAFOOD Startup Festival. De eerste spreker is Tom de Bruyne. Hij is medeoprichter van de SUE Amsterdam & Behavioural Design Academy, houdt een lezing over consumentengedrag en marketingcommunicatie die echt werkt.

Daarna komt Sicco Pier van Gosliga aan het woord, directeur R&D bij Connecterra. Dat bedrijf ontwikkelt draagbare apparaten die gezondheid en welzijn van koeien kunnen monitoren en bewaken. Dit helpt boeren om het leven van hun dieren te verbeteren en vergroot tegelijkertijd de productiviteit en winsten van het bedrijf. Een win-winsituatie dus. Tot slot is er een Design Thinking-sessie onder leiding van Casper Koomen van Blau Lab.

Programma

Het festival begint om 12.30 uur met een netwerklunch. Het inhoudelijke programma loopt van 13.15 tot 15.45 uur. Daarna is er een marktplaats en netwerkborrel, tot 18.00 uur. Tussen 13.30 en 16.30 uur is het bovendien mogelijk om speeddates te hebben met bestuurders van grote bedrijven en investeerders, in zogeheten 1-2-1 gesprekken.

Aanmelden

Het #DATAFOOD festival is gratis te bezoeken, wel even aanmelden vooraf.