Dutch Design Week 2019 (#DDW2019)

Organisator:
DDW
Locatie:
Eindhoven
Datum:
2019-10-19 - 2019-10-27

De grootste designbeurs van Europa. Ook FoodUp! is aanwezig met Agri meets Design (Sectie-C) en Frietje Precies (Ketelhuisplein, vrij toegankelijk)

If not now, then when? Dat is het thema van de Dutch Design Week 2019.

FoodUp! op DDW2019

FoodUp! Brabant is dit jaar op twee plekken vertegenwoordigd. Op de Dutch Design Week presenteren we Frietje Precies. Dat is een honderd procent bodemvriendelijk frietje. Het is ook nog eens vriendelijk voor de boer en de wilde insecten, én superlekker. Kom deze heerlijke friet van aardappel, pastinaak en zoete aardappel ook proeven. Je vindt ons op het foodcourt op het Ketelhuisplein. Je kunt daar ook komen zonder DDW-kaartje. Lees meer over Frietje Precies.

Frietje Precies foodup lic brabant ddw 2019

Daarnaast zijn we op de Dutch Design Week 2019 vertegenwoordigd via STUDIO Agri meets Design in de creatieve sectie (Sectie-C). Agri meets Design bestaat inmiddels zeven jaar. Tijdens de Dutch Design Week blikken we terug op deze jaren van praktijkervaringen. Tientallen boeren en ontwerpers werkten in die periode samen aan vernieuwingen in de landbouw. Dit rijke netwerk van kennis en ervaringen komt nu voor het eerst actief samen. We presenteren het daarom in een nieuwe vorm: STUDIO Agri meets Design.

Ben jij ontwerper, boer, beleidsmaker of een andere professional werkzaam in de agrifood of creatieve industrie? Kom dan langs bij STUDIO Agri meets Design op de Dutch Design Week. Lees meer over Agri meets Design en het netwerkevent van 23 oktober.

studio agri meets design foodup dutch design week netwerkevent