Eat This!

Organisator:
FoodUp! Brabant, zes gemeenten in Zuidoost-Brabant en de lokale Rabobanken
Locatie:
Natuurpoort De Peel, Deurne
Datum:
2018-02-01

Je bent boer, je hoort bijna dagelijks dat de wereld rap verandert, en dat je moet meebewegen om over 5-10 jaar nog bestaansrecht te hebben. Dan is het niet vreemd dat je denkt: hoe ga ik dat fiksen. Geen nood, Eat This helpt je donderdag 1 februari op weg.

Zes ondernemers nemen je mee in de verandering in bedrijfsvoering die zij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Voor Olivier Wegloop, mede-oprichter van Kipster is die omschakeling zelfs recent. Hij vertelt welke ingrediënten onmisbaar zijn om als ondernemer succesvol te pionieren en innoveren.

Kees Aarts (directeur Protix) zoomt in op de mogelijkheden die de sterk ontwikkelende insectenmarkt primaire producenten biedt. En dat de instap voor boeren wel eens lager kan liggen dan zij denken.

In speciale workshops kun je als deelnemer gericht vragen stellen. Met deze verdieping ontstaat een nog helderder beeld welk type omschakeling het best bij je past. Is dat varkens- of kippenhouden volgens Beter Leven (1 ster), spreekt een echt totaal andere vorm van veehouderij je meer aan of ga je voor de sprinkhaan en de meelworm.

Nieuwsgierig? De bijeenkomst is van 15.00 tot 19.00 uur. Meld je aan bij Floss van Gorkum (f.vangorkum@deurne.nl).

Download de uitnodiging (pdf) >