Food Cha(i)nge event

Organisator:
Studenten HAS Hogeschool en FoodUp! Brabant
Locatie:
HAS Hogeschool, Onderwijsboulevard 141, ’s Hertogenbosch
Datum:
2016-11-09

Benieuwd welke veranderingen gaan plaatsvinden rond ons voedsel en hoe wij dit kunnen versnellen? Kom woensdag 9 november naar het Food Cha(i)nge event, het slotevent van de HAS-minor 'Wereldwijde Voedseldialoog',

Heb je wel eens nagedacht over wat er in de toekomst op je bord ligt? De studenten van de minor ‘Werk aan de Wereldwijde Voedseldialoog’ wel. Op woensdag 9 november nemen zij je mee in het vraagstuk: ‘Hoe zetten we samen ons voedsel in de volgende versnelling?’ Aan de hand van 8 projecten geven zij ook antwoorden.

Ook P.J. Beers, lector transitie en nieuwe verdienmodellen, heeft over dit vraagstuk nagedacht. Met zijn inaugurele rede draagt hij bij aan het nieuwe denken en doen.

Meld je aan op de website van de HAS Hogeschool >

Over de minor

In de HAS-minor ‘Wereldwijde Voedseldialoog’ werken 50 studenten van verschillende opleidingen 10 vraagstukken uit het bedrijfsleven uit. De minor is een initiatief van Foodlabbrabant. Tijdens het slotevent presenteren de studenten hun ideeën. Kijk ook op Facebook.