Langste borrelplank

Organisator:
WeAreFood, Korte Putstraat Proeft
Locatie:
Korte Putstraat, Den Bosch
Datum:
2019-10-20

Lancering Beste Brabantse Borrelplank: superlekker en zonder vlees. Borrelen met impact!

WeAreFood stelde samen met Dutch Cuisine een bourgondische borrelplank samen waar geen vlees aan te pas komt. Ook is hij voor tachtig procent van Brabantse makelijk. Deze Beste Brabantse Borrelplank is dus Brabant op zijn best.

Meer over de borrelplank en de WeAreFood-maand rond plantaardige eiwitten in dit nieuwsbericht

Borrelen met impact

We lanceren dit bourgondische lekkernij in de Korte Putstraat in Den Bosch. Rond 16.00 uur gaat daar de langste borrelplank ooit ontstaan. Zo kun je borrelen met impact. Met deze borrelplank bespaar je namelijk 11 autokilometers ten opzichte van een klassieke borrelplankje met vlees. De verkoop van honderd van deze borrelplanken bespaart al 4,5 vlucht van Amsterdam naar Parijs, bij 3.500 planken in plaats van de klassieke scheelt zelfs een rondje om de evenaar met de auto. Overschakelen doet er dus zeker toe.

beste brabantse borrelplank foodup wearefood plantaardige

Korte Putstraat Proeft

De langste borrelplank is onderdeel van Korte Putstraat Proeft (13-18u) dat altijd wordt georganiseerd aan de start van een nieuwe seizoen. Een gezellig evenement, waarbij bijna alle ondernemers uit de Korte Putstraat een lekker en bijzonder gerechtje serveren voor slechts 5 euro. Met als hoogtepunt dit jaar natuurlijk de Beste Brabantse Borrelplank. Zondag gratis te proeven en vanaf dan als allereerste te bestellen bij Café Roels in de Korte Putstraat. Tot dan!

Zet de plank op de menukaart

Neem alvast een kijkje op bestebrabantseborrelplank.nl. En Brabantse horeca… zet die plank op de menukaart! Samen maken we het verschil. Voor meer info kun je terecht bij Sligro Den Bosch.

beste brabantse borrelplank foodup wearefood

WeAreFood

WeAreFood wil met deze maand laten zien dat Brabantse ondernemers volop werk maken van plantaardige eiwitten, onder andere in de industrie en de horeca. De borrelplank brengt plantaardige alternatieven voor de populaire bitterbal en het typisch Brabantse worstenbroodje dichter bij het publiek.