Leergang Actie is reactie in de keten

Organisator:
FoodUp! en Atelier Waarden van het Land
Datum:
2017-03-31

Voor ondernemers die onderscheidend willen zijn in de korten keten, organiseren FoodUp! en Atelier Waarden van het Land van april t/m november de leergang Actie is reactie in de keten. Inschrijven kan t/m maart.

Je bent agrofood-ondernemer: je teelt paprika’s, houdt melkkoeien, bent bakker, of hebt een eigen cateringbedrijf. Je ziet de wereld om je heen veranderen en wilt aan de slag met het op- of uitbouwen van een korte keten. Je zoekt een netwerk dat je voedt, je stevig bevraagt op je plannen en ideeën, en helpt om de eerste stappen vorm te geven.

Voor deze ondernemers is de cursus Actie is reactie in de keten. Je krijgt een beeld van trends en ontwikkelingen op grond van ketens, je ontmoet andere ondernemers, ontdekt welke uitdagingen er zijn en hoe samenwerking vorm kan krijgen.

Praktisch informatie

De leergang bestaat uit zes bijeenkomsten. Deze vinden plaats van april t/m november 2017 van 13.30 tot 20.30 uur. Deelname kost € 2450,- exclusief btw. Neem contact op om te kijken of je in aanmerking komt voor een beurs. Aanmelden kan tot en met maart 2017.

Download de folder (pdf) >