Met de boer op toer!

Organisator:
TrotseJongeBoeren, BAJK, SFYN en Food up! Brabant
Locatie:
Omgeving Valkenswaard
Datum:
2018-05-19

TrotseJongeBoeren, BAJK, SFYN en Food up! Brabant organiseren op zaterdag 19 mei: 'Met de boer op toer'. Tijdens deze dag bezoeken we verschillende bedrijven in de omgeving van Valkenswaard met de huifkar.

De tocht gaat langs de volgende bedrijven:

  • Varkensbedrijf. Gerard, Kathy en Arno van Son hebben een varkensbedrijf met 25 zeugen en 3800 vleesvarkens en zijn sinds 2014 eigenaar van ’t Valkenswirts Vleeshuiske waar zij vers (diep-gevroren) BOER-gondisch varkensvlees, BBQ- en gourmetvlees verkopen.
  • IJsboerderij. Familie Willems heeft net buiten Valkenswaard een modern melkveebedrijf en een scharrelkippenstal met overdekte uitloop. Daarnaast hebben zij een ijsboerderij, waar kinderen ook heerlijk kunnen spelen, zowel buiten als in de indoor speelhal.
  • Theeplantage. Linda Cebrian-Rampen heeft een theeplantage en houdt zich bezig met het telen van zwarte en groene thee. Momenteel is ze in gesprek met verschillende chef-koks die haar thee in gerechten willen gebruiken.

De dag wordt gezellig afgesloten met een BBQ. De dag duurt van 12:30 – 21:00 uur.

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan deze leuke excursie geeft je dan op via deze link. Opgeven is nog geen bevestiging van deelname. Afhankelijk van de opgave wordt een selectie op basis van het interessegebied gemaakt.