Netwerkevent Agri meets Design

Organisator:
Agri meet Design
Locatie:
Eindhoven
Datum:
2019-10-23

Interactieve bijeenkomst die in het teken staat van gezamenlijke ervaringen en de generieke werkprincipes die de afgelopen maanden zijn gedestilleerd uit een reeks voorbeeldprojecten.

Het netwerkevent van Agri meets Design vindt plaats tijdens de Dutch Design Week (#DDW2019). Je bent op woensdagmiddag 23 oktober (15.00 – 16.30 uur) van harte welkom in STUDIO Agri meets Design in de creatieve broedplaats van de Dutch Design Week (Sectie-C). Samen met betrokken boeren, ontwerpers en beleidsmakers halen we de oogst op van zeven jaar samenwerking en praktijkervaringen in de creatieve en agrifoodsector.

Werkprincipes

Het netwerkevent bij STUDIO Agri meets Design is een interactieve bijeenkomst die in het teken staat van onze gezamenlijke ervaringen. Onder het genot van een hapje en drankje kijken we samen naar de generieke werkprincipes die de afgelopen maanden zijn gedestilleerd uit een reeks voorbeeldprojecten. Tijdens deze bijeenkomst wisselen we graag met elkaar van gedachten, vanuit ieders ervaring en visie, om zo de puntjes op de i te zetten voor ons verdere werk in de praktijk.

studio agri meets design foodup dutch design week netwerkevent

Praktisch
  • Wanneer: op woensdag 23 oktober 2019
  • Hoe laat: van 15:00 – 16:30 (aansluitend borrel)
  • Waar: Sectie-C, Hal 10, Eindhoven (let op: we zitten dus met STUDIO AmD op een andere locatie dan vorig jaar)
  • Aanmelden: graag z.s.m. en via deze website UPDATE: inschrijving is inmiddels gesloten. Ben je heel teleurgesteld, informeer dan nog bij AmD naar de mogelijkheden.
Over Agri meets Design

In Agri meet Design werken FoodUp! Brabant (provincie Noord-Brabant), ZLTO, de provincie Overijssel en het ministerie van LNV samen aan bijzondere matches tussen boeren en designers. Deze ontmoetingen bieden kansen voor een fundamenteel andere kijk op ons voedselsysteem. Ook helpt het een brug te bouwen tussen boer, burger en bedrijfsleven.

Agri meet Design startte in 2012 en heeft veel creativiteit op gang gebracht. Lees ook ons nieuwsbericht over STUDIO Agri meets Design.