Presentatie advies over toekomst Brabantse Agrofood 2050

Organisator:
BrabantAdvies
Locatie:
Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 's-Hertogenbosch.
Datum:
2019-02-28

BrabantAdvies heeft op verzoek van de provincie Noord-Brabant afgelopen maanden de toekomst van de Brabantse Agrofood in 2050 verkend.

Samen met de belangrijkste partners in de agrofoodketen zijn daarop vier toekomstscenario’s ontwikkeld. Die worden op 28 februari gepresenteerd.

Toekomstbeelden

De resultaten van de verkenning zijn bruikbaar voor het gesprek over het toekomstige landbouwbeleid in Brabant. Bovendien helpen de toekomstbeelden partijen in de agrofoodsector na te denken over ontwikkelingen die op hen af komen. Er ontstaat zo een gemeenschappelijk beeld over wat de belangrijke punten zijn, welke strategie daarvoor nodig is en welke gezamenlijke actie we voor vandaag en morgen ondernemen.

De voorzitter van deze middag is Pieter van Geel van BrabantAdvies. De toekomstscenario’s en daarbij horend advies worden aangeboden aan gedeputeerde Annemarie Spierings van provincie Noord-Brabant.

Meer informatie

Voor wie:  De deelnemers aan de toekomstverkenning, geïnteresseerde partners uit de agrofoodketen, maatschappelijke organisaties, betrokkenen van provincie en gemeenten, (toekomstige) leden van Provinciale Staten en andere geïnteresseerden.

Waar en hoe laat: provinciehuis Noord-Brabant, van 14.00 – 16.30 uur.

Aanmelden: online