Provinciale Avond: kansen voor Nederlandse producten

Organisator:
Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK)
Locatie:
De Stapperij in Oirschot
Datum:
2017-10-11

Waar liggen de kansen voor Nederlandse producten? Kom op 11 oktober naar de talkshow over 'Supermarketing' tijdens Provinciale Avond en praat erover mee!

 

Geachte partner,

Graag wil ik u namens BAJK herinneren aan de Provinciale Avond met het thema: ‘Supermarketing’ welke volgende week woensdag 11 oktober door het BAJK georganiseerd wordt. Hier bent u eerder van geïnformeerd via onze twee wekelijkse Informail. Onderstaand vindt u kort wat informatie over de Provinciale Avond.

De Provinciale Avond wordt georganiseerd bij de Stapperij, Spoordonkseweg 80 in Oirschot. De avond vangt aan om 20:15 uur en zal eindigen om 22:45 uur met een borrel.

Tijdens de Provinciale Avond kunnen de leden en partners van BAJK actief mee doen met de talkshow en kunnen zij ontdekken waar de kansen zijn voor de Nederlandse producten in het schap! Wij hebben 4 sprekers/ bedrijven bereid gevonden hun verhaal ter inspiratie te komen vertellen op de Provinciale Avond over ‘Supermarketing’:

De volgende sprekers zullen deze avond invulling geven:

  • Stefan Korthout over het belang van marketing;
  • Kijkje in het supermarktmarketingbeleid van Jan Linders door Daan van der Beek – Senior Categorie Manager AGF / Bloemen & Planten;
  • Presentatie over het marketingmanagement van Royal Friesland Campina;
  • Stijn Markussen van Boerschappen en hoe zijn bedrijf inspeelt op de consumentenbehoeften.

Aanwezigheid

Wij stellen uw aanwezigheid enorm op prijs. U bent een van onze stersponsoren en daarom bieden wij u de mogelijkheid om op deze avond met onze afdelingen en werkgroepen in contact te treden. De uitgelezen kans om de lokale bestuurders te spreken en te weten te komen wat hun beweegt in de agrarische sector. Graag even aangeven als u van deze mogelijkheid gebruik wil maken.

Praktisch

Vanaf 20:00 uur zal de zaal geopend zijn om, indien gewenst, uw banner of vlag en bedrijfsinformatie uit te stallen.

Als u nog vragen heeft, dan kun u zich richten tot Jolijn de Bruijn, projectmanager Supermarketing,
te bereiken via jolijn@bajk.nl of 06-25358250.

Ik hoop u namens het BAJK te mogen verwelkomen op 11 oktober aanstaande. In de bijlage vindt u de uitnodiging voor de Provinciale Avond.

 

Met vriendelijke groet,

Jolijn de Bruijn
Bestuursondersteuner
Projectmanager

Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK)
06 – 25358250
www.bajk.nl

Onderwijsboulevard 225, Postbus 100
5223 DE ‘s-Hertogenbosch/5201 AC ‘s-Hertogenbosch