Ravelijnlezing: The Future of Food

Organisator:
Stichting Ravelijnlezing
Locatie:
Theater De Maagd, Bergen op Zoom
Datum:
2018-05-31

Wat krijgen we over tien jaar op ons bord? Welke rol spelen technologie, consumententrends en bijvoorbeeld klimaat bij de toekomst van ons voedsel en de agrofoodsector? Ben jij benieuwd naar de toekomst van ons eten? Meld je dan nu aan voor de Ravelijnlezing: The Future of Food!

Met een viertal inspirerende sprekers verkennen we “The Future of Food”:

  • Marije Vogelzang – Food designer en creative inspirator
  • Inge Arents – Managing Director Flanders’ Food (BE)
  • Jan Mengelers – Voorzitter Raad van Bestuur TU/e
  • Arthur Mol – Rector magnificus WUR

Dagvoorzitter is Petra Koenders, directeur Green Chemistry Campus.

Over de Ravelijnlezing

De Ravelijnlezing is een kennis- en netwerkevent dat jaarlijks plaatsvindt in Bergen op Zoom. Het event wil een verbindende factor zijn tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio. De lezing wordt gehouden rond inspirerende thema’s die de innovatiekracht, economische kansen en het sociaal-cultureel profiel van de regio versterken. De Ravelijnlezing is onderdeel van de Delta Innovation Days.

De lezing wordt georganiseerd door Stichting Ravelijnlezing, in samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom en Provincie Noord-Brabant. FoodUp! Brabant denkt mee over het programma.

Lees meer en meld je aan >