Sunday Roast op ’t Schop

Organisator:
't Schop, Tuin de Es en de Regte Heijden
Locatie:
Boerderij 't Schop, Esbeekseweg 2, Hilvarenbeek
Datum:
2017-09-17

Op zondagmiddag 17 september organiseert bioboerderij ’t Schop een onvervalste Sunday Roast waarbij iedereen kan aanschuiven. In Groot-Brittannië is het een traditie dat het hele gezin op zondagmiddag naar een pub gaat om daar te genieten van een goed stuk geroosterd vlees met volop seizoensgroenten. Deze sfeer en die traditie wordt nu naar Hilvarenbeek gehaald.

Tijdens de korte toer op de boerderij zal Slow Food Alliantie chef Joost van Roosmalen al zorgen voor een bijzonder gerechtje. Eenmaal terug van de rondleiding is een lange tafel gedekt en kun je genieten van diverse bereidingen van het rundvlees van ’t Schop met een keur aan de mooiste seizoensgroenten. De middag wordt afgesloten met een typisch Brits dessert met een dikke Brabantse knipoog.

Zoals in Groot-Brittannië is ook in Hilvarenbeek de middag bedoeld voor het hele gezin. De live muziek maakt de sfeer compleet.

Inschrijven voor deze Sunday Roast kan in de winkel van ’t Schop, de andere deelnemende bedrijven, of via Sundayroast@hetschop.nl

De kosten bedragen € 29,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis aanschuiven en voor de kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten € 10,-

Lees meer op de website van ’t Schop >