Waarom eten we wat we eten?

Organisator:
SFYN Brabant (voorheen YFM) en FoodUp! Brabant
Locatie:
De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, 's-Hertogenbosch
Datum:
2017-05-30

'Waarom heb ik toch die hele zak chips leeg gegeten zaterdagavond terwijl ik dat niet van plan was?' 'Maak ik nog wel mijn eigen keuzes, of bepalen marketing en de voedselomgeving mijn gedrag?' 'Smaakt iets beter als er een mooi verhaal aan hangt?' 'Wat voor invloed hebben mijn ouders gehad op mijn eetgedrag?'

Omdat wij niet de enigen zijn die deze vragen stellen, gaan we op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen in een heuse talkshow op dinsdag 30 mei in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch. Op deze enerverende avond zullen wetenschappers, marketeers, beleidsmakers en influencers zich vanuit verschillende invalshoeken buigen over de vraag: ‘Waarom eten we wat we eten?’.

Voor maar €3,50 laten wij jou een kijkje nemen in de keuzes die ons beïnvloeden. De prijs is inclusief een kleine versnapering. Tickets zijn beschikbaar aan de deur; of koop meteen je kaartje en wees verzekerd van een plekje!

Waarom eten we wat we eten - 30 mei in Den Bosch