Workshop Rund Uitbenen

Organisator:
Koeienbedrijf de Regte Heijden
Locatie:
De Regte Heijden, Oude Tilburgsebaan 12, Riel
Datum:
2016-11-26

Biefstuk, tartaar, ribstuk: deze en nog heel veel andere stukken vlees komen allemaal uit een koe. Maar waar precies? Benieuwd? Doe dan mee aan deze workshop!

Op zaterdag 26 november zal slager Werner een half rund uitbenen. Als alle 120 kg vlees van het bot is, is het tijd om de vleespakketten samen te stellen. Daarvoor ga je eerst je eigen tartaar, gehakt en gekruide hamburgers maken. Na afloop is er een lekker biertje. Je krijgt een vleespakket mee naar huis.

De workshop vindt plaats op zaterdag 26 november, van 12.30 tot 18.00. Deelname kost €80,-, inclusief hapjes, drankjes en €50,- aan vlees.

Bekijk de flyer voor meer informatie of kijk op Facebook. Aanmelden kan via deregteheijden@gmail.com.