ZomerSmaak streekmarkt annex proeverij

Organisator:
StadsTuinderij Piushaven, O13 Food
Locatie:
Havendijk 43-47, Tilburg
Datum:
2019-09-26

Lekker vers en gezond shoppen, eten en drinken tijdens ZomerSmaak bij de StadsTuinderij.

Deze zomer organiseer StadsTuinderij Piushaven in Tilburg in samenwerking met 013 Food vier smaakvolle zomerse lokale streekmarkten c.q. -proeverijen, genaamd ‘ZomerSmaak’.

Schuif ook aan

Op 26 september kunnen liefhebbers voor de laatste keer dit seizoen ’s avonds tussen 6 en 9 uur lekker en lokaal voedsel kopen. Op de streekmarkt annex proeverij staan circa 20 kramen van streekboeren en -producenten uit de buurt. Ook kun je aanschuiven aan lange tafels om op het sfeervolle groene marktplein van de StadsTuinderij de verse aankopen te nuttigen. Kom proeven en smullen van onder meer van ambachtelijke kaas, wijn, bier, brood, thee, koffie, ijs, biologisch vlees, plukfruit en verse soep. Lekker én gezellig! Muziek wordt verzorgd door Klezmania, dat een mix speelt van gipsy en tango tot Franse chansons.

Bekendheid en binding

De StadsTuinderij wil met deze avondproeverijen 013Food, StadsTuinderij Piushaven én lokale boeren/producenten uit de regio Tilburg meer bekendheid geven en meer streekproducenten aan de tuin verbinden. Tevens de stadsbewoners direct in contact brengen met lokale boeren/producenten en hun producten. Vers en dichtbij is goed en gezond, en zeker ook lekker en gezellig.