1. Informatiebijeenkomst Grond voor Voedselbossen

  Voedselbossen kunnen op een steeds grotere aandacht rekenen van particuliere initiatiefnemers of grote voedselproducenten – en alles daartussen. Interesse om een voedselbos aan te leggen? Kom op woensdag 22 januari 2020 naar de informatiebijeenkomst.

 2. Brabanders samen naar Bio-beurs

  Interesse in biologisch en duurzaamheid in de voedselketen? ZLTO, BioNederland en FoodUp! Brabant organiseren werkbezoek voor boeren, studenten en beleidsmakers op 23 januari naar de Bio-beurs in Zwolle, de biologische vakbeurs.

 3. Kick-off Bewustwordingscampagne Watrestje

  ‘Maak van de restjes uit je koelkast een gerecht, deel dit via social media en daag anderen uit hetzelfde te doen.’ Met deze uitdaging wil Watrestje de hoeveelheid voedsel dat in de afvalbak verdwijnt op ludieke wijze helpen terugdringen. De uitdaging is bedoeld voor iedere (Brabantse) consument. De campagne start…

 4. Agroforestry: Verdienmodel voor agrariërs

  Met agroforestry worden bomen teruggebracht in de landbouw, waardoor een robuuster systeem met meer ruimte voor biodiversiteit ontstaat. Agroforestry biedt economisch en ecologisch gezien tal van voordelen.

 5. Masterclass Kringlooplandbouw

  Vierde bijeenkomsten in de serie masterclasses over kringlooplandbouw rond voer, bodem, energie en mest.

 6. Masterclass Kringlooplandbouw

  Vijfde bijeenkomst in serie rond kringlooplandbouw: hoe werkt het en wat kun jij op jouw bedrijf?

Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.


Inloggen