1. Ravelijnlezing: The Future of Food

    Wat krijgen we over tien jaar op ons bord? Welke rol spelen technologie, consumententrends en bijvoorbeeld klimaat bij de toekomst van ons voedsel en de agrofoodsector? Ben jij benieuwd naar de toekomst van ons eten? Meld je dan nu aan voor de Ravelijnlezing: The Future of Food!

  2. Koning van het Grasland in Brabant

    Op initiatief van FoodUp!, ZLTO-afdeling Altena-Biesbosch en ANV Altena-Biesbosch komt de theatervoorstelling Koning van het Grasland van 29 mei tot en met 2 juni naar Brabant. Centraal staan de dilemma’s op het boerenerf. Een must see voor iedereen die geïnteresseerd is in onze voedselproductie.

  3. ProefMei 2018

    ProefMei hét culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten!

  4. Voedselbosborrel

    Op vrijdag 15 juni vindt er weer voedselbosborrel plaats, dit keer bij 'Op goede grond' in Rijsbergen.

  5. FoodUp Transitietafel #4

    Tijdens de Transitietafel bespreken mensen met verschillende achtergronden vraagstukken uit de Brabantse voedseltransitie. Vandaag staat de jonge boer centraal.

  6. Training De Betrekker

    Speciaal voor Brabantse boerenvrouwen organiseert agrarisch coach Liza Simons een training over de toekomst. In vier workshops ontdek je wat jij belangrijk vindt en zie je de kansen voor jouw bedrijf. FoodUp! ondersteunt De Betrekker.

Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.


Inloggen

Nog geen account?
Registreer nu!