Denk mee over de toekomst van agro & food!

Hoe krijgen we banken zover dat ze innovatieve boeren financieren? Hoe zorgen we voor meer vertrouwen tussen bedrijven en hun omgeving? Negen jonge boeren, ontwerpers, wetenschappers en ondernemers hebben voor FoodUp! hun toekomstvisie op agro & food uitgewerkt. Denk je mee?

Big kijkt vooruit, bron: Pixabay.com

De toekomstvisie van deze Club van Negen is te lezen in het fraaie magazine ‘Brabants Goed & Brabants Quality’. Op woensdag 8 juni gaan we in de CHV Noordkade (Veghel) met de uitkomsten verder aan de slag. Wil je als FoodUp!-sympathisant meebouwen met Samuel Levie, Suzanne Verhoeven, Sietske Klooster, Joris Lohman en de andere leden van de Club van Negen, meld je dan gewoon aan. Hoe dat gaat? Heel eenvoudig, voor 1 juni je naam doorgeven via deze link.

Het programma

Deze Derde Rafael Dialoog – Van samen denken naar samen doen vindt op 8 juni plaats van 15.00-20.00 uur in de CHV Noordkade (Veghel). Tijdens de werksessies gaan we in groepen uiteen om praktische werkplannen voor 6 thema’s te maken: conceptfinanciering, verbinden van landbouw en natuur, technologie, regelgeving, vertrouwen en ‘light boeren’.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Marcel  Webster
    Marcel Webster

    Jongeren van Brabantse scholen en opleidingen: meld je aan en bepaal mede de toekomst!