Even voorstellen… Freya Nap

Maak kennis met onze nieuwe stagiaire, Freya Nap. Freya is helemaal thuis in de communicatie en gaat duurzame cateringbedrijven helpen duurzame partners te vinden.

Hallo! Ik ben Freya Nap, 22 jaar en loop nu een aantal weken stage bij FoodUp!. Hier heb ik het erg naar mijn zin; leuke collega’s en ik doe veel kennis op. Daarnaast is Den Bosch een erg mooie stad. Hoewel Tilburg mijn thuishaven is: hier woon ik al mijn hele leven, zelfs mijn studie volg ik hier.

Ik studeer Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool. Deze studie staat voor mensen, media en merken. Het gaat om het verbinden van mensen en het innoveren van manieren om deze verbindingen te leggen. Dat is ook waarom ik aan de slag ben gegaan bij FoodUp! Bij hen staat het ontwikkelen van nieuwe werkwijzen om te komen tot gezond, eerlijk en lekker voedsel centraal. Mijn opdracht is om advies te geven hoe het netwerk door middel van communicatie nog verder kan groeien.

Ik richt mij daarbij op de doelgroep kleine cateringbedrijven. FoodUp! wil graag een sterkere verbinding leggen met deze doelgroep en ik ga onderzoeken wat daarbij de beste aanpak is. De wensen en behoeften van de cateringbedrijven met betrekking tot samenwerking staan hierbij centraal. Cateringbedrijven die op zoek zijn naar nieuwe manieren om duurzaam te werk te gaan en voedselverspilling te verminderen zijn van harte welkom in het netwerk van FoodUp!.

De komende weken ga ik diepte-interviews houden met kleine cateringbedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid en voedseltransitie. Zo leer ik de mensen van deze bedrijven beter kennen en kunnen zij mij precies vertellen hoe zij een eventuele samenwerking met andere bedrijven met dezelfde maatschappelijke doelen voor zich zien.

Werk je zelf in een cateringbedrijf en zoek je verbindingen met partijen die voor een duurzame toekomst gaan? Of ken je zo iemand? Schroom niet om contact met mij op te nemen! Ik zou graag in gesprek willen gaan.

Mijn stage bij FoodUp! duurt tot en met 23 mei 2017. Als alles volgens planning verloopt, hoop ik voor de zomer afgestudeerd te zijn!

Biopic-Freya-Nap-01 Freya Nap

fnap@brabant.nl

Afstuderen marketingcommunicatie (opleiding communicatie, Fontys Hogeschool)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *