Even voorstellen: Maja Andric

Maak kennis met stagiair Maja! Maja gaat voor ons aan de slag met voedselkeuzes van millennials. Het doel: een concept voor een duurzamer voedingspatroon. Ben je tussen de 20 en 25 jaar? Klik dan even door op de vragenlijst.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Maja Andric, 20 jaar en student conceptontwikkeling aan Fontys in Tilburg. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn afstudeerproject over voedsel en duurzaamheid.

Ik onderzoek de voedselkeuzes van de millennial tussen 20 en 25 jaar, ontwikkelingen in de voedingssector en veranderingen in mentaliteit (trends). Dit onderzoek is de basis voor het concept dat ik ga ontwikkelen om de milieu-impact van voeding geconsumeerd door deze millennials te verlagen. Om meer inzicht te krijgen in de keuzes die deze doelgroep maakt in hun meest bezochte supermarkt, Albert Heijn, heb ik een korte online test gemaakt. Het zou mij helpen als je die zou willen invullen. De test vind je hier.

Samen met FoodUp! Brabant ga ik aan de slag om van onderzoeksresultaten een concept met impact te ontwikkelen, om zo een steentje bij te dragen aan een duurzamer voedselpatroon.

Mocht je nog meer willen weten of vragen hebben; ik sta altijd open voor een praatje!

 

Maja Andric Maja Andric

m.andric@student.fontys.nl

Stagiaire voedselkeuzes en conceptontwikkeling (Fontys)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.