Even voorstellen… Max van Velzen

Het FoodUp!-team heeft een nieuwe aanwinst. Maak kennis met Max!

Beste lezer. Wellicht heb je mijn naam horen vallen, heb je me door de gangen zien lopen of misschien heb je nog nooit van mij gehoord. Mocht dat laatste het geval zijn, dan is het tijd om even kennis te maken. Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Max van Velzen en ik ben 21 jaar oud. Sinds eind augustus ben ik begonnen als stagiair bij FoodUp! Brabant.

In 2015 ben ik gestart met mijn opleiding Advanced Business Creation op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Een vierjarige opleiding die zich richt op creativiteit, ondernemerschap en innovatie. Een unieke opleiding in Nederland waarbij diverse opdrachtgevers met innovatievraagstukken bij ons kunnen aankloppen. Met invloeden vanuit verschillende branches, waaronder online marketing en communicatie, word ik opgeleid tot Business Creator. Met mijn huidige opleiding en mijn vooropleiding op het gebied van evenementenorganisatie en communicatie probeer ik van toegevoegde waarde te zijn in de verschillende projecten van FoodUp! Brabant.

Ik ga mij de komende tijd bezig houden met het project Foodgame. Een spel gebaseerd op drie verschillende scenario’s waarin de overheid, ondernemers, onderwijsinstellingen en de consument zich bewust worden van hun rol in het toekomstige (2040) voedselsysteem. De Foodgame bestaat uit een online en offline gedeelte. ‘Online’ is de game die gespeeld gaat worden op een interactieve tafel. ‘Offline’ is een stand op onder andere de Dutch Design Week. Beide projecten hebben een ander doel. Aan mij de taak om tussen deze twee gedeelten de verbinding te gaan creëren. Een project waarbij de uitkomst zich gaandeweg gaat vormgeven.

De agrofoodsector is voor mij een onbekende wereld. Dit in combinatie met het provinciale en politieke landschap maakt het voor mij een hele nieuwe ervaring. Ik ben dan ook met weinig voorkennis gestart bij FoodUp! Brabant. Ik hoop met mijn frisse blik tot vernieuwende ideeën te komen. Een leuke uitdaging waar ik met veel plezier aan begonnen ben.

Hopelijk heb je een beter beeld van mij gekregen. Maar mocht je meer willen weten over mij of zin hebben in een praatje, neem contact op en ik ga graag het gesprek aan!

 

Biopic-Max-van-Velzen-01 Max van Velzen

cvvelzen@brabant.nl

Stagiair Foodgame

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Gerrit Schalkwijk

    Succes Max, bijzonder je zo weer te ontmoeten!!!!

    1. Max van Velzen

      Dank je wel Gerrit, dat gaat helemaal goed komen!