Kansen in de keten: ‘Wees onderscheidend’

‘Tessa moet goed laten zien wat onderscheidend is aan haar product.’ Dat is één van de tips van foodretailers aan Tessa Ebbers, die in het project ‘Kansen in de keten’ een nieuw businessmodel uitwerkt.

Tessa is goed op weg. In een serie bijeenkomsten toetst ze haar idee. De bijeenkomsten met consumenten en foodretailers zijn achter de rug. Tessa scherpt nu haar businessconcept aan. Op 13 september wordt dit idee voorgelegd aan foodproducenten.

Kansen in de keten sessie 2 3Wil je komen kijken? Dat kan! Stuur wel even een mail aan ilse@sprangers.com De bijeenkomst is vanaf 15.00 uur in de theaterzaal van Het Hooghuis aan de Verdistraat 75 in Oss.

Over Kansen in de keten

In het project ‘Kansen in de keten’ werkt een jonge onderneemster met steun van partijen uit de hele agrofoodketen een nieuw verdienmodel uit. Het basisidee: Deelbox, een versmaaltijd die je alleen kunt bestellen als je tegelijkertijd iemand uitnodigt om een vorkje mee te prikken.

FoodUp! ondersteunt dit project. Meer over Kansen in de keten lees je in het projectartikel op onze website.

Of kijk dit filmpje, gemaakt na de eerste twee bijeenkomsten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.