Nu écht aan de slag met een duurzaam voedselsysteem

Werk jij in de foodsector en wil je meer impact om het voedselsysteem te veranderen? Geef je op voor de YFM Academie! Met dit lesprogramma duiken jonge professionals een half jaar in ons voedselsysteem. Een initiatief dat we vanuit FoodUp! Brabant een warm hart toedragen en graag volgen.

banner-aanmelding-yfma-2017

Van boer tot chef-kok, van wetenschapper tot marketeer. 25 jongeren van diverse pluimage maar met allemaal hetzelfde doel: ons voedselsysteem veranderen. In de Youth Food Movement Academie gaan ze met dat voedselsysteem aan de slag. Colleges, excursies, workshops en heel veel ontmoetingen met spelers uit de keten helpen daarbij. Een succesvol programma dat in 2017 al voor de 8e keer wordt georganiseerd!

Oude bekende Anne Reijnders, tot voor kort lid van het FoodUp!-team, deed in 2016 mee.
“Mijn inschrijving voor de Academie van 2016 was mijn tweede. De eerste keer werd ik niet geselecteerd. Ik weet nu waarom: ik wilde vooral veel halen, later had ik ook echt iets te brengen. In de Academie zitten allemaal jonge mensen die geïnteresseerd zijn in een verandering van het voedselsysteem. Tegelijkertijd zoeken ze nog naar de manier om daar binnen hun eigen omgeving mee aan de slag te gaan. Je leert veel van elkaar en niemand oordeelt als je gaandeweg je mening verandert. Dat is in de echte wereld wel anders! Ik heb echt heel veel geleerd in dat half jaar. En het zelfvertrouwen gekregen om mijn eigen projectbureau Food Embassy op te richten.”

Herkenbaar? En ben je tussen de 18 en 35 jaar? Tot 9 november kun je je aanmelden!

Download de infographic (pdf) >

Kijk voor meer informatie op de website van de Youth Food Movement >

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.