Prijsvraag voor een gezondere wereld

De aarde een mooiere plek maken: dat vraagt om slimme oplossingen. Ben jij tussen de 6 en 17 jaar oud en heb je een goed idee voor een eerlijke, schone en gezonde wereld? Doe dan mee aan de ‘17 doelen prijsvraag’!

‘Als je met respect voor de natuur verbouwt, heb je uiteindelijk veel meer aan de grond,’ vindt Lot van 11. Zij was één van de 17 kinderen die vorig jaar in de campagne ’17 doelen die je deelt’ haar visie gaf op de wereld van 2030.

Slimme oplossingen nodig

Met deze campagne wil ondernemer Anne-Marie Rakhorst meer bekendheid geven aan de VN-Werelddoelen. Doelen als ‘geen honger’, of ‘klimaatverandering stoppen’ bijvoorbeeld. Deze doelen zijn opgesteld om van de wereld in 2017 een betere plek te maken.

Genoeg en gezond voedsel voor iedereen, geproduceerd op een duurzame manier  voor mens en aarde, hoort daarbij. En daar kunnen wij ons als FoodUp! natuurlijk helemaal in vinden!

Wat moet je doen?

Anne-Marie daagt kinderen uit om slimme oplossingen te bedenken. Doe je mee?

Maak een filmpje van maximaal 2 minuten en vertel over jouw idee. Inzenden kan tot 15 mei.

Op 1 juni, de Internationale Dag van het Kind, worden de winnaars van de ’17 doelen prijsvraag’ bekend gemaakt in het NEMO Science Museum. Als winnaar word je geholpen om je idee uit te voeren.

Lees meer op 17doelendiejedeelt.nl >

Of download de flyer (pdf) >

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.