FoodUp! Brabant organiseert op 13 juni in samenwerking met Mevrouw de Boer hét inspiratie-event van het jaar voor de Brabantse agrivrouw: BeLeef 2019. Op het evenement staan de vrouw en haar kracht centraal. BeLeef 2019 vindt plaats in het Inspyrium in Cuijk en is gratis toegankelijk.

Lees meer

De dag staat in het teken van workshops, het delen van verhalen met elkaar en inspirerende sprekers die de deelnemers helpen op een andere manier naar hun situatie te kijken.

Meer informatie via beleef2019.nl.

 

Sluiten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • BeLeef 2019: inspiratie-event voor de agrivrouw

  Op 13 juni organiseert FoodUp! Brabant in samenwerking met Mevrouw de Boer hét inspiratie-event van het jaar voor de Brabantse agrivrouw: BeLeef 2019. Op dit evenement staan de vrouw en haar kracht centraal. Vind kracht, inspiratie en vertrouwen op BeLeef 2019 in het Inspyrium in Cuijk en meld je nu vast aan.

  “Er is veel gaande in de agrarische sector, de branche is enorm in beweging”, zegt Tineke Laarhoven-Bom van FoodUp! Brabant. “De regelgeving wordt steeds uitgebreider en strenger, de maatschappij heeft overal een mening over. Veel agrivrouwen beseffen diep van binnen dat ze hier wat mee moeten, maar vragen zich wel af wat dan precies en hoe, waar hebben ze invloed op? Tijdens BeLeef 2019 willen we hen door middel van kracht, inspiratie en vertrouwen aanzetten tot die eerste stap.”

  Bijzonder en leuk

  Wanneer je als agrivrouw deelneemt aan BeLeef 2019 kun je een bijzondere, maar vooral ook een leuke dag verwachten. Zo ga je aan de slag tijdens een interactieve workshop, is er ruimte om verhalen met elkaar te delen en word je gedurende de dag voorgesteld aan krachtige, inspirerende vrouwen die er met hun verhalen en ervaringen voor gaan zorgen dat je heel anders tegen jouw situatie aan gaat kijken.

  Mevrouw de Boer (Marlies en Rianne van Zeeland)

  Nieuwe ideeën en inzichten

  “Met BeLeef 2019 creëren we een vertrouwde, veilige omgeving waar agrivrouwen met elkaar kunnen praten, ervaringen kunnen delen, geïnspireerd raken en boordevol nieuwe ideeën en inzichten weer huiswaarts keren”, zegt Rianne van Zeeland van Mevrouw de Boer. “Het doel is dat de deelnemers aan het einde van de dag weten wat ze anders willen gaan doen én dat ze er voor de volle 100 procent voor gaan om dit te realiseren. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook binnen zichzelf en het gezin.”

  Meld je aan

  Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan BeLeef 2019? Dat kan! Het evenement is gratis toegankelijk voor (Brabantse) agrivrouwen. Vooraf inschrijven is een must en mogelijk via de website beleef2019.nl. Hier vind je ook alle informatie over de dag, het programma en alle praktische informatie.

  Wil je op de hoogte blijven van BeLeef 2019? Schrijf je dan in voor de inspiratiemails.

  Lees meer Sluiten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.